Logo Ordenis
mënyrëthanksletraFototKontaktLinks
 
 
 
 
 
dhuroj
dërgoni SMS

Пошлите СМС на номер 1881 с текстом:
ORDENIS
что бы пожертвовать.
Стоимость сообщения 1.00€

У вас должны быть разрешены платные SMS:
* TELE2.lv - позвоните на 1600 и включите функцию платных SMS
* LMT - позвоните на 80768076 и включите функцию платных SMS

Пошлите СМС на номер 1394 с текстом:
ORDENIS
что бы пожертвовать.
Стоимость сообщения 1.00€

Пошлите СМС на номер 14401 с текстом:
ORDENIS
что бы пожертвовать.
Стоимость сообщения 1.00€общественная организация ОРДЕН благодарит

Ingus & OlegOJQ-ja "Rendit" thank Ingus dhe Oleg për zbulimin dhe transferojë në rivarrimin e eshtrave të dy ushtarëve të Ushtrisë së Kuqe.
RenarsPorganizatës publike "Rendit" në sajë të kolegut tonë - Users RenarsP, për zbulimin e dhe asistencë në zhvarrosjen e një ushtar gjerman. Ushtarët referuar rivarrimin e varrezave gjermane.
VasjabarBiedrība "Ordenis" në sajë të Vasjabar përdoruesit, për informacion në lidhje me zbuluar eshtrat e ushtarëve të Ushtrisë së Kuqe dhe të Wehrmacht, anëtarët e transferuar "Brāļu komiteja kapu", meklēšanas vienība Legenda dhe biedrība "Ordenis". Biedrība "Ordenis" në sajë të Vasjabar përdorues për zbulimin dhe transferojë në rivarrimin e eshtrave të ekuipazhit të fragmenteve Il-2 947 th Sulmi i Aviacionit Regjimentit pilotët Hero i Bashkimit Sovjetik, major Gjergjit Chernoff Gerasimovich dhe arrow Rojeve Junior Rreshter Strelkova Stepan Vasilyevich. Biedrība "Ordenis" në sajë të Vasjabar përdorues për zbulimin dhe transferojë në rivarrimin e eshtrave të tre ushtarë Wehrmacht.
stalker69organizatës publike "Rendit" në sajë të kolegut tonë stalker69, që kanë gjetur eshtrat e një ushtar gjatë Luftës së Parë Botërore, dhe t'i dërgonte për të na. Eshtrat e zhvarrosura dhe të transferuara në rivarrimin.
Riciorganizatës publike "Rendit" në sajë të kolegut tonë Rici obnaruzhevshego, mbetet e ushtarëve të Ushtrisë së Kuqe tre, dhe ka ndihmuar në zhvarrosjen e tyre.
Sabotatororganizatës publike "ORDENIS" Falë të kolegut tonë obnaruzhevshego diversant, mbetet e ushtarit ushtrisë gjermane që nga viti SMW. Emri i Speckmann ushtar Johann - gjuetar. Transferohet në rivarrimin e eshtrave.
patriotë klusais unBiedrība dzīļu "Ordenis" izsāka patriotëve pateicību lietotajam klusais un par par neapglabāto karavīru mirstīgas atliekas meklēšanu un nodošanu uz apglabāšanu četras karavīru Sarkanarmijas mirstīgas atliekas.
Suhoj, Rezik, Buurijorganizatës publike "ORDENIS" të falenderoj kolegët tanë Suhoj, Rezik, obnaruzhevshih Buurij mbetet e një ushtari, me sa duket të Ushtrisë së Kuqe. Nëse do të ishte gjetur nga motorët e kërkimit 2 butona në shumë gjendje të keqe (nje nga rrip me yll e Bashkimit Sovjetik, të dytë më të vogël të cilat është e vështirë të thuhet), zëdhënës (në xhepat), një detaj të shquar Metal dhe një kuti me tableta për të dezinfektoj ujë - gjermanisht. Dhe si një laps në xhep e PCA. Mbetet dhe sendet personale të kaluar në rivarrimin.
Deniss77 dhe Daeronorganizatës publike "ORDENIS" falë Deniss77 dhe Daeron zbuluar në 2009 eshtrat e ushtarëve të pesëmbëdhjetë dhe komandantët e Ushtrisë së Kuqe dhe katër - Wehrmacht.
vasja & IvoBiedrība dzīļu "Ordenis" izsāka pateicību lietotaji vasja & ivo neapglabāto par karavīru mirstīgas atliekas meklēšanu un nodošanu uz apglabāšanu Divas karavīru Sarkanarmijas mirstīgas atliekas.
Skazachnik, Nikolai dhe Sergeiorganizatës publike "ORDENIS" falë skazachnik-a, Nikolai dhe Sergei zbuluar dhe të transferuara për varrimin e eshtrave të gjashtë ushtarë të Ushtrisë së Kuqe.
kaupensBiedrība dzīļu "Ordenis" izsāka pateicību lietotajam kaupens par karavīru neapglabāto mirstīgas atliekas meklēšanu un nodošanu uz apglabāšanu 6 Sarkanarmijas karavīru mirstīgas atliekas. Biedrība dzīļu "Ordenis" izsāka pateicību lietotajam kaupens par karavīru neapglabāto mirstīgas atliekas meklēšanu un nodošanu apglabāšanu uz viel Viena karavīra mirstīgas atliekas.
OsvaldBiedrība "Ordenis" Osvald dzīļu izsāka pateicību lietotajam par abas armijas neapglabāto mirstīgas atliekas un meklēšanu nodošanu uz apglabāšanu karavīru 3 Sarkanarmijas karavīru mirstīgas atliekas un Viena Wehrmachta karavīra mirstīgas atliekas. Biedrība "Ordenis" Osvald dzīļu izsāka pateicību lietotajam par abas armijas neapglabāto mirstīgas atliekas un meklēšanu nodošanu uz apglabāšanu vel karavīru 2 Sarkanarmijas karavīru mirstīgas atliekas Viena un Wehrmachta karavīra (pa Aldonisa) mirstīgas atliekas.